Elke dag is een feestje

Lunch wordt geserveerd van 11.00 tot 17.00 bij Blennies Restaurant Bonaire, met een selectie van salades, sandwiches, burgers en heerlijke fruit shakes om van te kiezen. Het is het perfecte moment om de activiteiten in het duikdok onder u te observeren.

Kom aan het einde van de dag naar ons Happy Hour, dagelijks van 17.00 tot 18.00, met 50% korting op Heineken, Corona, huiswijn, cocktails van de dag en postmix frisdranken. Bezoek Blennies Restaurant Bonaire met vrienden en ga over de gebeurtenissen van de dag onder het genot van verfrissende tropische drankjes. Als u tot de gelukkigen behoort, ziet u mogelijk zelfs de beroemde groene flits terwijl u een prachtige zonsondergang op het eiland bekijkt.

blennies_logo

Geniet in de avond van het uitzicht van de verduisterende horizon gevolgd door een explosie van kleur aan de avondlucht terwijl u het menu bekijkt. Blennies Restaurant Bonaire is dagelijks geopend voor een heerlijk diner van 18.00 tot 22.00. Kiezen tussen de dagelijkse special of ons a la carte menu zal niet gemakkelijk zijn. Iedere avond is bijzonder hier, tijdens het Happy Hour, Rum Punch Party en de BBQ of het diner onder de sterren.

Elke vrijdag bent u uitgenodigd om ons te vergezellen bij onze Managers Rum Punch Party, een levendig evenement met popcorn, rum en fruit punch van 17.30 – 18.30. Dans op livemuziek tot het tijd is voor een pauze voor het diner. Maak de avond compleet met ons beroemde All You Can Eat Barbecue buffet, met steak, vis, kip en ribs, salades en rijstgerechten, en natuurlijk, dessert! Het is een feestmaal dat u niet wilt missen en dat u zeker verdient na het dansen!