Bij Buddy Dive Resort hebben we ons eigen wagenpark met betrouwbare huurauto’s, exclusief voor onze gasten, zodat u kunt genieten van de wonderen en de ongelooflijke natuur van ons onaangeroerde, ongerepte eiland, zoals het bedoeld is. Er is geen betere manier om de schoonheid van Bonaire te ontdekken en verkennen, dankzij onze Drive & Dive op Bonaire-pakketten.

Ons wagenpark bestaat uit enkele en dubbele cabine pick-up trucks en busjes. Deze voertuigen zijn inbegrepen in onze Drive & Dive pakketten en het voertuigtype is afhankelijk van het geboekte kamertype.
Al onze voertuigen zijn handgeschakeld en bieden genoeg ruimte voor duikuitrustingen. De voertuigen zijn perfect voor de wegen op Bonaire en om u te vervoeren naar de veelheid aan kustduik- en tourlocaties op het eiland.

Voor degenen die niet duiken, bieden we nu ook sedan auto’s te huur aan. Deze auto’s zijn ideaal voor een dagtocht over het eiland! Deze voertuigen zijn uitgerust met automatische ramen, comfortabele stoelen, maar ook airconditioning en een handgeschakelde versnellingsbak.

De beste manier om Bonaire te ontdekken is met ons Drive & Dive pakket, dus plan vooruit en reserveer uw voertuig bij uw complete vakantiepakket. Gasten die voor ons Drive & Dive pakket kiezen, ontvangen het voertuig automatisch voor een verlaagd tarief! Wacht niet langer, reserveer uw huurauto bij Buddy Dive Resort Bonaire en ontdek het eiland.

Type voertuig Per week Per dag
Pick-up Truck $416.50 $62.50
Bestelbus $631.50 $94.50
Sedan $248.85 $39.50
Prijzen zijn in Amerikaanse dollars, exclusief omzetbelasting en motorrijtuigenbelasting per dag. Exclusief verzekering.
Een meerprijs kan van toepassing zijn voor extra bestuurders.