2 Weken Kids Sea Camp plezier in 2018!

De Kids Sea Camp weken zijn leuk voor de hele familie! Dit programma biedt een week van leuke en leerzame duikevenementen voor kinderen, gebalanceerd met evenveel tijd voor ontspanning en privétijd met hun ouders. Het resultaat is een compleet programma ontworpen om ouders een gedenkwaardige familie duikvakantie te bieden en hun kinderen een unieke ervaring te geven, andere kinderen vanuit de hele wereld te ontmoeten, te leren duiken, en een band met de onderwaterwereld op te bouwen. Jonge mensen die dit op vroege leeftijd leren, leren ook onze oceanen lief te hebben en deze te beschermen, wat de toekomst van de riffen waarborgt voor de komende jaren.

Het Kids Sea Camps 2018 bij Buddy Dive Resort vindt plaats:
–    7 – 14 juli 2018
–    17 – 24 november 2018

De kinderen kunnen deelnemen aan een grote verscheidenheid van cursussen, of zij nu net begonnen zijn met de duikervaring met het gebruik van de SASY-uitrusting of geavanceerde junior duikers zijn, alles is mogelijk! Cursussen worden gegeven in kleine groepen, samen met andere kinderen en een Buddy Dive Instructeur. Aan het einde van de week worden alle kinderen beloond in de brevetteringsceremonie.

Naast het duiken door de kinderen, bevat het programma een zonsondergang cruise met de hele familie, live entertainment, een uitstap aan land en er zijn 3 andere duikpakket opties voor volwassenen. Volwassenen zijn natuurlijk ook meer dan welkom om te deelnemen aan een duik (specialisatie) cursus!

De Kids Sea Camp weken omvatten: SASY, SEAL, JOW, AOW, Rescue, koraal restauratie.

BOEK uw Kids Sea Camp via Family Dive Adventures

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid? Neem rechtstreeks contact op met Family Dive Adventures.