Bonaire TeK 2019

5 – 11 oktober 2019 – Wilt u een veiligere duiker en een betere duikbuddy worden? Wilt u graag de nieuwste uitrusting op de markt uitproberen. Misschien zelfs nieuwe dingen aanleren en een technisch duiker worden? In oktober dit jaar werkt Buddy Dive Resort opnieuw samen met Buddy Dive Tek voor een opwindende week van technisch duiken demonstraties, presentaties en training. Wij beloven dat dit evenement even inspirerend, uitdagend en vermakelijk wordt voor non-technische duikers en technische duikers.

Buddy Dive Resort is compleet uitgerust om het meeste te maken van uw technisch duiken vakantie. Met een vloot van 5 op maat gemaakte boten, een goed bevoorrade ‘Drive Thru’ met lucht/Nitrox tanks, wordt elke duikersbehoefte vervuld. Bovendien zijn  er tijdens het evenement nieuwe uitrustingen, materialen en vullingen gerelateerd aan technisch duiken beschikbaar.

Voor duikers die Rebreather of Sidemount duiken niet hebben ervaren, worden er gratis demo’s gehouden, en de hele week door worden er ook educatieve sessies gehouden door vooraanstaande duikprofessionals.