Wees een veilige duiker, wees voorbereid!

PADI Rescue Diver Cursus

Het PADI Rescue Diver Programma bereidt u voor op het helpen voorkomen, en indien nodig, managen van duik noodsituaties, klein en groot, met diverse technieken. Deze Reddingsuiker cursus zal u voorbereiden voor de weg naar de PADI Master Scuba Diver en het PADI Divemaster niveau. Dit is een van de meest uitdagende – en soms veeleisende – en daarom meest belonende programma’s. Het is een serieus onderwerp, maar een veiligheid duikcursus is een leuke cursus.

De PADI Rescue Diver Cursus kan worden voltooid in 3 dagen.

Voorwaarden

  • Om deel te nemen aan deze cursus, moet u een PADI (Junior) Adventure Diver Brevet hebben en de Underwater Navigation Adventure Duik hebben voltooid
  • 12 jaar of ouder zijn
  • In het bezit zijn van een geldige reanimatie en Eerste Hulp training die voltooid is in de afgelopen 24 maanden.

Emergency First Responder (EFR) Cursus

Dit programma onderwijst in reanimatie en eerste hulp, waarbij u de stappen en technieken leert voor het omgaan met licht en ernstig letsel; van een kleine snee in de keuken tot het helpen van patiënten die niet ademen, geen hartslag hebben of een ernstige bloeding hebben. U zult leren de ABCD’S toe te passen op de eerste hulp aan een patiënt, zodat u de nodige stappen kunt nemen om de kans op overleving te vergroten in het geval van de meest ernstige noodsituaties.

De EFR Cursus kan worden voltooid in 1 dag (8 uur).

Voorwaarden
Er zijn geen voorwaarden voor deze cursus.

PADI Emergency Oxygen Provider Cursus

Zuurstof toedienen is een aanbevolen vaardigheid voor iedere duiker en niet-duiker. Leren om zuurstof te gebruiken is niet ingewikkeld, maar vereist adequate instructie en oefening met de uitrusting onder de begeleiding van een gekwalificeerde PADI-instructeur. De duur van de PADI Emergency Oxygen Provider cursus is 1 dag.

Voorwaarden
Er zijn geen voorwaarden voor deze cursus.