“Ervaar het genot en het avontuur”

Hoe kunt u de trouwring terugvinden die u bent verloren tijdens uw duik? Wat is er ’s nachts te zien onder water? Wat is Nitrox? Hoe vermindert u uw luchtverbruik voor langere en aangenamere duiken? Deze en vele andere vragen kunnen worden beantwoord door deelname aan een specialisatie duikcursus. Ga een stap verder met het avontuur van uw duiken en leer meer over uw onderwater mogelijkheden. De meeste specialisatie duikcursussen kunnen worden voltooid in 1 of 2 dagen.

PADI Deep Diver Specialisatiecursus

Hoeveel van u hebben in het buitenland gedoken en zijn de mogelijkheid tegen gekomen om dieper dan 30 meter/100 ft te duiken? Het gebeurt veel te vaak en het zou niet mogen worden gedaan zonder de juiste training. Als u een PADI Deep Diver Specialisatie cursus voltooid, zult u getraind zijn om duiken tot een diepte van 40 meter/130 voet te plannen en uit te voeren.

PADI Enriched air (Nitrox) Diver Specialisatiecursus

De PADI Enriched Air Nitrox Specialisatiecursus is en van onze populairste scubaduiken specialisatiecursussen. Scubaduiken met Verrijkte Lucht / Nitrox kan uw duiktijd aanzienlijk verlengen.

PADI Night Diver Specialisatiecursus

Ervaar de spanning en sensatie van ’s nachts duiken voor de eerste keer of voltooi de PADI Night Diver specialisatie om uw nachtduik ervaringen te verbeteren.

PADI Peak Performance Buoyancy Specialisatiecursus

Deelname aan de PADI Peak Performance Buoyancy Specialisatiecursus heeft grote voordelen voor u als duiker. Goed drijfvermogen verhoogt uw comfort in het water alsmede een aanzienlijke verlaging van uw luchtgebruik voor langere en prettigere duiken. En heel belangrijk, met goed drijfvermogen vermijdt u negatief contact met de omgeving.

PADI Project AWARE Specialisatiecursus

De onderwaterwereld heeft helden nodig. U kunt een van hen zijn door op te komen voor de meest fragiele en belangrijke aquatische ecosystemen ter wereld. Tijdens deze specialisatie zult u meer leren over de rijkdommen van de oceaan en de problemen van de kustzones, visserij vraagstukken,  duurzaamheid, koraalomgeving overzicht en haar bewoners, de rol van de scubaduiker in het beschermen van aquatische omgevingen.

PADI Search & Recovery Specialisatiecursus

Van een trouwring of een loodgordel tot een verloren duiker, de PADI Search & Recovery (Opsporing & Berging) Specialisatiecursus voorziet u van de theoretische basiskennis en praktische ervaring om u het te helpen vinden.

PADI Underwater Naturalist Specialisatiecursus

De PADI Underwater Naturalist Specialisatiecursus breidt uw kennis uit over het zeeleven onderwater en de rol die het speelt in het aquatische ecosysteem. Het leert ons ook het belang van duiken op een manier die rekening houdt met de omgeving en schade aan het koraal of ander aquatisch leven voorkomt.

PADI Underwater Navigator Specialisatiecursus

De PADI Underwater Navigator Specialisatiecursus leert ons om onderwater effectiever te navigeren, wat vertrouwen opbouwt, de inspanning en het luchtverbruik vermindert, zodat u langer onderwater kunt blijven om van uw duik te genieten.

PADI Wreck Diver Specialisatiecursus

De PADI Wreck Diver Specialisatiecursus introduceert duikers tot de vaardigheden die nodig zijn om veilige en aangename wrakduiken te plannen en uit te voeren, inclusief de beperkte penetratie van wrakken en het leggen van veiligheidslijnen alsmede drijfvermogen technieken om het verstoren van openingen te voorkomen.