Kom onze Nieuwe PADI Reef Renewal Onderscheidende Specialisatiecursus proberen!

Wenst u ooit dat u iets terug kon geven aan de onderwaterwereld die u prachtige en leuke ervaringen heeft gegeven vanaf het moment dat u leerde duiken? Bent u klaar om te duiken voor een waardig streven? Lees meer over onze RRF Bonaire cursussen.

Discover Koraalrestauratie

Duur: 0.5 dag
Ga met ons mee op een trainingsduik en neem deel aan alle kweek/restauratie activiteiten op de locatie door het uitvoeren van een inspectie, schoonmaken, algen en roofdieren verwijderen die het koraal kunnen beschadigen en de groei kan beïnvloeden.

Prijs $65Inclusief: RRF TAG en Lucht / Nitrox & Lood.

PADI Reef Renewal Diver Onderscheidende Specialisatie (Enkel Cursus)

Duur: 1.5 – 2 dagen
Deze cursus omvat drie trainingsduiken, klaslokaalsessies en workshops om te leren over de correcte koraal restauratie technieken. U neemt deel aan alle activiteiten die moeten worden uitgevoerd in de kwekerijen, wat de koralen laat groeien onder de best mogelijke omstandigheden, klaar om getransplanteerd te worden naar het rif in de restauratielocaties.

Duik 1 Duik 2 Duik 3

Discover Koraalrestauratie,
kweek- en restauratielocatie onderhoud door het uitvoeren van inspecties, schoonmaken, algen en roofdieren verwijderen die het koraal kunnen beschadigen en de groei kan beïnvloeden.

Leer de koraalfragmenten die worden aan de kweekbomen worden gehangen te snoeien, binden en te labelen.

Leer om volgroeide koralen te transplanteren naar het rif om hun groei in het werkelijke rif te garanderen.

Prijs $220
Inclusief: Cursusmaterialen
RRF TAG en
Lucht / Nitrox & Lood.

Koraal Restauratie Dag (voor gebrevetteerde Koraal Restauratie Duikers)

Duur: 1 dag
Vergezel ons voor 1 Koraal Restauratie Dag – U zult 2 begeleide duiken doen en de RRF-staf assisteren bij de kwekerijen of de restauratielocaties. Uw taken voor die dag zullen afhangen van het werk dat op dat moment moet worden uitgevoerd. Dit kan gaan om onderhoud, schoonmaken, het verwijderen van roofdieren, onderzoeken uitvoeren, data verzamelen en riffen herstellen.

Voorwaarde: Getraind en gebrevetteerd als PADI Reef Renewal Duiker.

Prijs $80
Inclusief Lucht / Nitrox & Lood.

Koraal Restauratie Weekpakket voor gebrevetteerde PADI Reef Renewal Duikers.

Kom met ons duiken om de Reef Renewal Foundation (CRF) te helpen door deel te nemen ons restauratieprogramma van 6 dagen, gedurende de 12 begeleide duiken met gids om de RRF-staf te assisteren bij de activiteiten op de kwekerijen of restauratie locaties. Uw taken voor elke duik zullen afhangen van het werk dat op dat moment moeten worden uitgevoerd. Dit kan gaan om onderhoud, schoonmaken, het verwijderen van roofdieren, onderzoeken uitvoeren, data verzamelen en riffen herstellen.

Voorwaarde: Getraind en gebrevetteerd als PADI Reef Renewal Duiker.

Prijs $400
Inclusief:
Lucht / Nitrox / Lood
Alle prijzen zijn exclusief 6% ABB (Algemene Bestedingsbelasting).