Of u nu Scubaduiken voor de eerste keer wilt ontdekken of dat u uw training wilt voortzetten, bij Buddy Dive op Bonaire bieden we duikcursussen voor ieder niveau. Met kalme wateren, uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijk toegang tot het water, is Bonaire de ideale plek om te beginnen met scubaduiken!

Discover Scuba Dive

De discover Scuba Dive is een introductie tot scubaduiken. In een halve dag zult u over de uitrusting en de beginselen van onderwater ademen leren, en scubaduiken zelf ervaren onder begeleiden van een van onze professionele instructeurs.

PADI Open Water Brevet

Een complete scubaduiken cursus die u alles zult leren wat u moet weten als duiker. De 4/5-daagse cursus zal de basisprincipes van het duiken met u behandelen, zwembadduiken om de basisvaardigheden te leren en uiteindelijk openwater duiken om de geleerde vaardigheden in praktijk te brengen en de schoonheden onderwater te ontdekken.

Met het PADI Open Water brevet is het toegestaan om zonder duikinstructeur te duiken tot een maximale diepte van 18 meter/60 voet.

PADI Adventure Dives

Heeft u altijd al digitale onderwaterfotografie, visidentificatie of droogpak duiken uit willen proberen? Hier is een lange lijst van scuba avonturen waar u aan deel kunt nemen tijdens dit programma. Adventure Dives zijn eenmalige duiken om uw kennis en telling ten behoeve van uw Advanced Open Water Brevet.

PADI Advanced Open Water Brevet

Het PADI Advanced Open Water brevet is ontworpen om uw duiken te bevorderen. De cursus helpt vertrouwen op te bouwen en duikvaardigheden uit te breiden door een set van avontuurlijke duiken. Na het voltooien van de PADI Advanced Open Water is het toegestaan om tot een maximumdiepte van 30 meter/100 voet te duiken.

Scuba Review

Heeft u al een PADI Open Water brevet, maar heeft u een poos niet gedoken? De Scuba Review frist uw kennis en vaardigheden op, zodat u zich opnieuw comfortabel kunt voelen onderwater.