Buddy Dive TeK opende haar deuren in 2007, met de missie om technische ondersteuning en training van kwaliteit te bieden aan haar klanten en gasten bij Buddy Dive en op Bonaire. Met de veelomvattende kennis en passie van German Arango ‘Mr. G.’ is Buddy Dive TeK uitgegroeid tot het grootste technische duikfaciliteit van de Caraïben. Buddy Dive TeK is trots om de enige aanbieder in de Caraïben te zijn van GUE instruction door Mr. G.

Het Buddy Dive TeK team staat voor een schat aan technische kennis en certificaten op alle duikgebieden: GUE, NAUI en PADI. Met een volledig operationele technische ondersteuningsdienst; uitgebreide uitrusting verhuur en technische training tot aan instructeursniveau, inclusief Sidemount & Trimix. Buddy Dive Tek biedt alles wat u nodig heeft.

Bij het Buddy Dive TeK vulstation kunnen we onze Tec Duiktanks vullen en op maat gemaakte mengsels bereiden naar de wens van onze klanten. Ons Technische Duikmedewerkers zijn gekwalificeerd als gas en TRIMIX mengers van PADI, waardoor de veiligheidsstandaarden op het hoogst mogelijkste niveau worden gehouden.

De niet te stoppen avontuurlijke geest en nieuwsgierigheid van de enthousiaste duikgemeenschap wereldwijd blijft de duikindustrie voorwaarts duwen, en het is ons genoegen om u te verzekeren dat we bij Buddy Dive het laatste in Technisch Duiken te bieden hebben in een veilige en vriendelijke omgeving voor technisch duiken in Bonaire.

Voor meer gerichte informatie en al uw vragen over Tec Duiken bij Buddy Dive, stuur een e-mail naar tekdiving@buddydive.com.

“Ik kan geen betere locatie of duikfaciliteit bedenken om mijn Technische Duikstudenten mee naar toe te nemen”

Carlos Peña Herrera / Technisch Duiken Instructeur.