1013536

Bij Buddy Dive verwelkomen we u en uw kinderen. Ons resort is de perfecte plek voor een leuke en ontspannen familievakantie! Wij bieden snorkelen en duiken voor kinderen.

Laat uw kinderen de prachtige riffen en het onderwaterleven verkennen met een vermakelijk programma terwijl u gaat duiken, snorkelen of gewoon ontspannen!

kids-diving

Buddy Kids Club

Een ervaring vol plezier voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud waarbij zij leren snorkelen en de SASY-uitrusting te gebruiken. De kinderen leren over vissen en de onderwaterwereld, maar genieten ook van vele andere activiteiten, kunst en handvaardigheid. We beginnen met zwembadsessies om de zwemvaardigheden te beoordelen en we geven de kinderen een introductie tot de vaardigheden van snorkelen en vrij duiken. Later in de week nemen we kinderen mee de oceaan in.

Uw kinderen kunnen zich aansluiten bij de Buddy Kids Club voor 1, 3 of 5 ochtenden vanaf 8.30 – 12.30 (enkel maandag – vrijdag). Kinderen moeten kunnen zwemmen.

Een Ochtend                     $ 60
Drie Ochtenden                $180
Vijf Ochtenden                   $250
Prijs omvat activiteiten, een snack, uitrusting en toezicht van volwassenen door een van onze duikmedewerkers.

Bon-2012-ksc-17801

Courtesy of Kids Sea Camp Inc

Bon-2012-ksc (1658)

Courtesy of Kids Sea Camp Inc

PADI Seal Team

Begin vroeg met scubaduiken met dit programma speciaal samengesteld voor kinderen! Het PADI Seal Team is een introductie tot de basisvaardigheden van scubaduiken voor kinderen van 8 – 10 jaar oud die kunnen zwemmen.

“Aqua Missions” & onderwaterpret met het gebruik van echte duikspullen is een geweldige manier om kinderen te introduceren tot de onderwaterwereld & hen de kans te bieden om te duiken net als papa & mama!

De Aqua Missions omvatten basis duikvaardigheden, zoals ademen onderwater, een masker vrijmaken van water, de regulator herstellen en rondzwemmen en het gevoel van gewichtloosheid ervaren.

Na het voltooien van de Aqua Missions wordt uw kind een erkend PADI Seal Team Member.

Het PADI Seal Team is een programma van 5 ochtenden van 8.30 – 12.30 (enkel maandag – vrijdag).

Vijf Ochtenden    $ 350 (min 2 kinderen)
Prijs omvat activiteiten, een snack, uitrusting, het PADI Seal Team Crew pakket (video, activiteitenboek en logboek) en continue begeleiding van een van onze Duikinstructeurs.

SASY

SASY staat voor ‘Supplied Air Snorkeling for Youth’ (Aangevoerde Lucht Snorkelen voor de Jeugd) en laat uw kind de onderwaterwereld ervaren door te snorkelen met duikspullen in plaats van met een snorkel.

Een SASY-unit is in feite een persoonlijk drijfmiddel met een kleine duiktank en een regulator. Op deze manier zal uw kind blijven drijven aan de oppervlakte, maar met de duikuitrusting zijn ze vrij om hun hoofden onderwater te houden en niets te missen van de gebeurtenissen onder hen.

SASY-sessies zijn onderdeel van de Buddy Kids Club. Het is ook mogelijk om SASY-uitrusting te huren en zelf uw kinderen mee snorkelen te nemen!

PADI Bubblemaker

Bubblemaker is een leuk PADI-programma voor kinderen van 8-10 jaar oud. Het is de kans voor kinderen om bubbels te blazen tijdens het scubaduiken. Het is vergelijkbaar met een ‘Ontdek Scuba Duik’ maar dan zonder de vaardigheden en uitgevoerd in de oceaan. De kinderen zullen duikspullen gebruiken om onderwater te ademen en rond te zwemmen in het ondiepe water van onze aanlegplaats (max 2m/6ft), onder constant toezicht van een van onze duikinstructeurs.

Het Bubblemaker programma is een 2 uur durend PADI-programma en omvat instructie, 1 duik, alle vereiste uitrusting en continu toezicht van een duikinstructeur.

Een Bubblemaker sessie is inbegrepen bij deelname aan het PADI Seal Team, maar kan ook apart geboekt worden voor $90.

 

Junior Open Water cursus

Kinderen in de leeftijd van 10-15 kunnen deelnemen aan de PADI Junior Open Water Scuba duikcursus met brevet. Uw kind zal leren om een Openwater Duiker te worden en onder constant toezicht van een duikinstructeur tijdens de gehele cursus. Aan het einde van de cursus zijn uw kinderen volledige gebrevetteerde PADI-duikers – zij mogen niet zonder toezicht duiken tot de leeftijd van 16 jaar.

Wij bieden ook speciale junior cursussen voor degenen die al gebrevetteerd zijn en E-learning cursussen zodat uw kind de PADI-theorie thuis kan voltooien, en de praktijkduiken met onze duikinstructeurs kan doen.

Junior Open Water cursus         $375
E-learning (excl. PADI tarief)    $265

NB: Uw kind is verplicht om een nieuwe pas aan te vragen bij PADI bij het bereiken van de leeftijd van 16 jaar.

Bon-2012-ksc-(1579)

Courtesy of Kids Sea Camp Inc

Bon-2012-ksc (1763)

Courtesy of Kids Sea Camp Inc

Alle prijzen zijn inclusief overheidsbelastingen. Belastingen zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Er worden geen bijkomende servicekosten gerekend.

Als 5-sterren PADI-duikcentrum zijn wij gebonden een specifieke regels en voorschriften voor de veiligheid van uw kinderen. Wij hechten waarde aan deze regels en voorschriften, zodat we geen uitzonderingen kunnen maken, en alle activiteiten vereisen ouderlijke toestemming. PADI Regels & Voorschriften:

– Kinderen jonger dan 8 jaar mogen niet onderwater.
– Kinderen van 8-10 jaar mogen onderwater, maar niet dieper dan 2 meter (6 ft) in open water/oceaan.
– Kinderen van 10-11 jaar, die het PADI Jr. Open Water Brevet voltooien mogen tot 12 meter (40 ft) diep duiken en enkel samen met een gecertificeerde ouder of een professionele duiker.
– Kinderen van 12-15 jaar met een PADI Jr. Open Water Brevet mogen tot 18 meter (60 ft) onderwater gaan, wat de reguliere diepte is van een Open Water Brevet, maar dienen een volwassen buddy te hebben.
– Voor kinderen tot 16 jaar is het niet toegestaan om zonder toezicht te duiken, en zij dienen een volwassen buddy te hebben, zelfs als zij een Junior Open Water Duiker Brevet hebben.
–Het PADI Seal Team is een PADI-brevettering, maar dat betekent niet dat het toegestaan is voor uw kinderen om alleen te gaan duiken of zonder een volwassene.
– Kinderen boven de 16 mogen deelnemen aan de reguliere PADI-duikcursussen maar mogen niet duiken zonder volwassen buddy.

kids-sea-camp

Kids Sea Camp

Courtesy of
Kids Sea Camp Inc