Bij Buddy Dive Resort kunnen gasten aan boord van een van onze zes boten genieten van boottochten in de ochtend, middag en avond naar het nabijgelegen eiland Klein Bonaire en andere locaties die niet toegankelijk zijn voor kustduiken. Onze boten zijn volledig uitgerust voor een bootduiktocht op Bonaire.

Big Buddy

De nieuwste toevoeging aan de Buddy Dive vloot!

De Big Buddy biedt ruimte voor 40 duikers en crew op een 2-tanks bootduik. Er is voldoende ruimte om te genieten van het briesje boven op de Captains Flybridge of koel te blijven in de schaduw aan dek. De Big Buddy is voorzien van een special cameratafel, droge bergruimte, zoetwaterdouche en een grote rinse tank.

Dankzij de twee krachtige motoren bieden we halve dagtochten aan naar het Washington Slagbaai National Park in het noorden van Bonaire. Deze tours zijn inclusief valet-service, vers fruit, snacks, drankjes, handdoeken en tanks (lucht / Nitrox).

My Buddy

Deze Newton 36’ (11 meter) biedt ruim plek aan 16 duikers en crew op een 2-tanks bootduik en biedt een speciale cameratafel, droge opbergruimte, zoetwaterdouche en grote spoelbak.

Reef Buddy

Is een Newton 36′ Dive Special die gemakkelijk plaats biedt aan 24 duikers en crew op een 2-tank bootduik. Het dek is ruim, zodat alle duikers zonder problemen de duikuitrusting op kunnen bergen. Een speciale cameratafel, droge opbergruimte, zoetwaterdouche en grote spoelbak voegen verder toe aan het duikerscomfort. Er is geen betere plek om te genieten van het uitzicht op de eilanden dan vanaf de Captains Fly Bridge.

Coral Buddy

Is een Newton 36′ die gemakkelijk 24 duikers en crew herbergt op een 2-tanks tocht met een ruim dek, speciale cameratafel, droge opbergruimte, zoetwaterdouche en grote spoelbak.

Any Buddy

Is een 32′ Island Hopper Dive boot met een zwemplatform voor gemakkelijke in- en uitgang en genoeg ruimte om je rond te bewegen. Permanente tankrekken zijn geïnstalleerd die haar in staat stellen om zonder problemen 14 duikers mee te nemen op een 2-tank duik. Zij heeft bovendien een droge opbergruimte, een camera spoelbak en een zoetwaterdouche, en natuurlijk hebben al onze boten ruime hoeveelheden koud drinkwater en vers fruit aan boord, de perfecte dorstlesser na het duiken!

Little Buddy

Onze Little Buddy is ook een op maat gemaakte Newton 30′ Dive Special, en is ideaal voor kleinere groepen van 10 of minder, voor een persoonlijke 2-tanks duik, of 12 duikers op een 1-tank duik. Zij heeft bovendien droge opbergruimte, een camera spoelbak, zoetwaterdouche en een zonnedek.

Voor uw veiligheid zijn al onze boten voorzien van EHBO-sets en O2, portofoons en adequate reddingsmiddelen. Er zullen altijd twee crewleden aanwezig zijn op elke tocht, die zijn opgeleid voor het verlenen van eerste hulp en PADI-gebrevetteerde Dive Masters of Instructeurs zijn: de kapitein van de boot blijft aan boord om u in en uit het water te helpen en uw onderwatervoortgang te monitoren, en de duikgids vergezelt u op de duik om uw genot en veiligheid in het water te garanderen.

Privé Charter

Buddy Dive biedt de mogelijkheid om een van onze boten te huren. Ongeacht de grootte van uw groep, wij kunnen u brengen waar u maar wilt. U huurt een boot inclusief kapitein en een Dive Master. Bekijk de mogelijkheden.