Voor elke duiker wat wils bij Buddy Dive Resort

Met maar liefst 60 officieel genoteerde duiklocaties op Bonaire, en nog eens 20 duiklocaties op Klein Bonaire, is de duikoperatie bij Buddy Dive Resort uitgerust voor u om het meeste te maken van uw duikvakantie. Met een vloot van op maat gemaakte duikersboten en een goed bevoorraadde ‘Drive Thru’ met lucht en Nitrox tanks, wordt elke duikerswens vervuld. Om ons te helpen het rif gebied nog voor vele jaren gezond te houden, moedigen we alle duikers die naar Bonaire afreizen om zichzelf vertrouwd te maken met het Marine Park Reglement voorafgaande aan hun bezoek.

Alle niveaus van duikers kunnen genieten van de vrijheid van ons onbeperkt kustduiken pakket, met iedere dag zoveel duiken als u wilt, overeenkomstig uw eigen veiligheidsprofiel. Er zijn vele 80 en 63 kubieke voet lucht en Nitrox tanken beschikbaar ofwel bij de Drive Thru, of aan wal waar vele handige banken staan voor het klaarmaken van de uitrusting en twee stevige ladders die toegang bieden naar het water. Er staan spoelbakken zowel bij de Drive Thru en aan wal, waar ook een uitgebreide opslagplaats voor duikspullen te vinden is. Dit maakt het duiken bij Buddy’s simpelweg plezierig en gemakkelijk.

Men kan zich aansluiten bij ons ervaren, vriendelijke personeel op onze bootduiken in de ochtend en in de middag. Elke dag van het jaar gaan onze eigen duikboten er op uit om de vele duiklocaties te verkennen van het nabijgelegen eiland Klein Bonaire, slechts een korte bootreis van 10 minuten verwijderd, of naar andere spectaculaire duiklocaties die niet toegankelijk zijn vanaf de kust. Klein Bonaire wordt zelfs ’s nachts aangedaan met onze regelmatige nachtelijke bootduik.

Buddy’s is zowel een DAN-lid, als een PADI Career Development Center en een Universal Referral centrum. De Universal Referral benoeming stelt de Buddy Dive instructeurs in staat om Openwater cursussen aan te bieden aan zowel studenten van SSI en NAUI als het hosten van andere trainingsorganisaties. In feite biedt Buddy Dive lessen aan op elk denkbaar niveau, en deze worden uitgevoerd in verschillende talen. Bovendien, naast alle standaard PADI-specialisaties, bieden we u ook de mogelijkheid om een gebrevetteerde duiker met verrijkte lucht te worden, of zelfs om een Rebreather uit te proberen!

Als duikcentrum met complete service, hebben we ook een volledige inventaris van duikspullen te huur. Buddy Dive gasten die de voorkeur geven aan het kopen in plaats van huren van de spullen zullen genieten van het winkelen in onze goed bevoorrade winkel. De winkel, die onderdeel is van het resort, biedt een breed assortiment van duik- en snorkelspullen en accessoires, T-shirts, sandalen, petten, duiklichten en vele souvenirs!

Maar van alles wat we te bieden hebben, is het zonder twijfel ons geweldige duikteam dat het verschil maakt bij het duiken bij Buddy Dive. Zij staan erom bekend om er alles aan te doen om elke duik een veilige en prettige ervaring te maken die u niet zult vergeten. Het is deze vriendelijke en persoonlijke service die het handelsmerk is geworden van Buddy Dive Resort.