7 dagen per week geopend van 8:00 – 17:00 uur. 

Weinig bestemmingen bieden de fotografische mogelijkheden die u hier op Bonaire zult vinden. Met ons ongelooflijk heldere water, vissen in overvloed en het gezonde rif stelsel is er aan groothoek kansen hier geen gebrek. Maar het is de overvloed aan onderwaterleven, dag en nacht zichtbaar, dat ons echt onderscheidt. Daarom is het niet verrassend dat bezoekers van het eiland, Bonaire regelmatig tot een van de top 5 macroleven bestemmingen hebben benoemd in de jaarlijkse Lezers Enquête van het Scuba Diving Magazine.

Fotografie-vriendelijk resort

Onze duikersboten zijn voorzien van zoetwater spoelbakken. Terug in de aanmeerplaats, hebben we speciale camera spoelbakken voor goede onderdompeling na uw duik. U vindt ook een speciale camera spoelbak bij het Drive Thru Nitrox en lucht vulstation.

Buddy Dive’s digitale fotoservices, aangeboden vanuit de duikwinkel, heeft een varieteit aan services te bieden aan duikers die willen profiteren van de fotografische kansen van Bonaire.

Digitale camera apparatuur te huur

Point & shoot digitale systemen om aan de behoeften te voldoen van duikers die nieuw zijn in de o/w fotografie, perfect voor scubaduiken, snorkelen en in feite elke andere buitenactiviteit. Iedere verhuur is inclusief het downloaden van uw afbeelding naar uw USB-stick. U kunt ook uw laptop meebrengen naar het fotocentrum en de foto’s direct naar uw computer downloaden.

We hebben 1-dag (24 uur) verhuur en pakketten voor meerdaagse verhuur beschikbaar.*

Digitale Onderwater Fotografie Instructies

 • Halve-dag klas met een point & shoot systeem (1 klaslokaal sessie, 1 begeleide duik van een uur, gebruik van digitaal camerasysteem).
 • Onderwater Video Les (2 klaslokaal sessies, 1 begeleide duik van een uur, gebruik van videosysteem).
 • PADI U/W Digital Photographer Specialisatiecursus (inclusief handleiding, 3 uur instructie, 2 begeleide duiken van een uur, gebruik van digitaal camerasysteem). PADI PIC dient te worden aangeschaft in de duikwinkel.
 • PADI U/W Videographer Specialisatiecursus (2 klaslokaal sessies, 2 begeleide duiken van een uur, gebruik van videocamera). PADI PIC dient te worden aangeschaft in de duikwinkel.
 • 3-daagse Master Digitale Onderwaterfotografie Cursus
  • Klaslokaal Onderwerp 1 – Duiken met een Digitale Camera met een nadruk op Basis Camera-Instellingen, Onderhoud, Naderende vissen.
  • Klaslokaal Onderwerp 2 – Macro en close-up fotografie.

3 begeleide duiken van een uur (1e duik verplicht begeleid, opdrachten op andere fotoduiken kunnen uitgevoerd worden zonder fotogids. Dit geeft maximale flexibiliteit aan de duikschema’s van onze gasten.

 • Elke instructiecursus is inclusief het downloaden van uw afbeeldingen naar een usb.
 • Op maat gemaakte intermediaire en geavanceerde foto coaching. Coaching sessies kunnen diverse technieken behandelen, zoals macro, groothoek, belichtingstechnieken of specifieke problemen die u ervaart.

Deze korte en voordelige sessies kunnen in gaan op:

 • Advies over het opzetten en het gebruik van uw nieuwe digitale onderwater camera.
 • Het verhelpen van problemen in uw systeem.
 • Tips om uw fotoresultaten te verbeteren.

Indien u tijdens uw bezoek foto’s heeft waar u bijzonder trots op bent, dan nemen we deze graag op in onze Galerij zodat iedereen ze kan zien! Stuur ze simpelweg naar reservations@buddydive.com samen met informatie die u wilt delen, zoals waar en wanneer de foto werd genomen, en we doen ons best om deze op te nemen in onze website en sociale netwerken!

sealife

Sealife onderwater cameras

Buddy Dive Digital Photo Center is het geautoriseerde verkoop- en servicecentrum voor SeaLife camera’s op Bonaire.