Buddy Dive Watersports combineert het beste van twee werelden

Buddy Dive Watersports combineert het beste van twee werelden; de uitgebreide kennis, middelen en faciliteiten van Buddy Dive, en persoonlijke aandacht van het vriendelijke personeel met een vertrouwd gezicht, ook tijdens een volgend bezoek.

Buddy Dive Resort Bonaire, Caribbean Club Bonaire en Belmar Oceanfront Apartments bieden een Buddy Dive duikshop die wordt bemand door het personeel op locatie. Alle leden van de Buddy Dive familie zijn een PADI 5-sterren resort, Universal Referral duikcentrum, alsook lid van DAN.

Het PADI 5- sterren Career Development Center is gelegen op het terrein van Buddy Dive Resort samen  met  het beroemde Drive-Thru lucht- en Nitrox vulstation. Voor degenen die willen beginnen met scubaduiken of hun duiktraining willen voortzetten, hebben we onze PADI 5-sterren Academy, waar ervaren duikinstructeurs klaarstaan om uw vaardigheden en kennis te verbeteren.

Buddy Dive heeft de reputatie dat het altijd denkt vanuit de behoeften van de duikers, wat het duiken gemakkelijk en comfortabel maakt. Daarom treft u op onze resorts een duik(retail)winkel, opbergruimte, klaslokaal en verhuurruimte aan.

Bezoek ook onze Buddy Dive Watersports winkel in het centrum van Kralendijk voor modieuze strandkleding voor hem en haar, zonnebrillen, tassen en meer. De winkel biedt tevens alle gemak voor duikers die niet in een van onze resorts verblijven, zoals duikflessen, uitrusting verhuur, cursussen en begeleid duiken. Buddy Dive Watersport kan dagelijks duikflessen leveren bij uw privé woning of appartement. Loop gerust eens binnen als u op het eiland bent! De winkel bevindt zich schuin tegenover the toerismebureau.

Bonaire’s mooie riffen zijn slechts ‘een grote stap’ verwijderd van uw kamer, dit maakt het voor u eenvoudig om in alle vrijheid te duiken.