Alhoewel Bonaire bekend staat om het duiken, zijn er vele andere activiteiten mogelijk, variërend van actieve programma’s tot meer bedaarde activiteiten. Bij ons Duik- en Activiteitencentrum hebben we de benodigde informatie om de Bonaire activiteit te ontdekken die bij u past! Een medewerker van de Bonaire activiteitenstaf is aanwezig in het centrum om al uw vragen te beantwoorden, en u te helpen met advies over waar heen te gaan en wat te doen. Het centrum is ook de plek waar u zich kunt aanmelden voor de wekelijkse activiteiten van het resort.

Hier volgen een aantal activiteiten die we aan kunnen bevelen:

Snorkelen

Bonaire mag dan bekend staan als een “duikers” paradijs, maar snorkelaars zullen verheugd zijn om te horen dat zij meer dan 75 verschillende vissoorten kunnen waarnemen, alleen al langs het ondiepe rif terras! Snorkelen is een perfecte Bonaire activiteit voor de hele familie. Als u het nog niet heeft geprobeerd, geen probleem, u kunt nu beginnnen!

Een toegewezen boot naar Klein Bonaire is de beste manier om de ondiepe riffen te ontdekken rondom dit prachtige eiland. Een van onze gidsen leidt u rond op een van de riffen.

Mangrove Snorkel

Naast een wekelijkse snorkel boottocht, biedt Buddy Dive ook diverse begeleide snorkeltours. Een van deze tours is langs de rand van het Mangrove bos, welke dient als de “kwekerij” van de oceaan. Tot de hoogtepunten behoren de bijna acht centimeter lange Barracuda, en op de bodem levende omgekeerde kwallen. Andere tours combineren snorkelen met activiteiten zoals kajakken of grotverkenning. Een Bonaire activitieit die u niet mag missen!

Sportvissen

Langzaam maar zeker begint Bonaire bekend te raken als een sportvis-bestemming. Er zijn verschillende goede uitrustingen die de meest verwende sportvisser tevreden kunnen houden. Verwacht geen hoge flying-bridge boten van zeven verdiepingen, maar eerder wat kleinere boten, met bemanning die gretiger zijn om vis te vangen dan de betalende klant. Probeer het uit en u zult erachter komen dat Bonaire het allemaal heeft: Marlijn, Tonijn, Wahoo, Dorado en zelfs geweldige botvissen!

Kajakken

Dit is een van de populairste activiteiten op Bonaire, en er zijn allerlei manieren om het te ervaren. Neem een begeleide kajaktour door de Mangroves of naar het nabijgelegen Klein Bonaire. Combineer de Klein tocht met een wandeling met gids en verkenning van het eiland, of snorkel langs de ondiepe terrassen van het eiland – de perfecte plek om rustende zeeschildpadden waar te nemen! Of ga voor een ontspannen roeitocht en ga zelf op verkenning uit terwijl u de kust voor het resort afgaat.

Mountainbiken

Kilometers en kilometers aan paden zijn op Bonaire aangelegd speciaal voor deze sport. Letterlijk rond elke heuveltop zijn er verschillende uitzichten om van te genieten. Met deze wijde verscheidenheid aan routes om van te kiezen, weten we zeker dat u een tocht samen kunt stellen die het best past bij uw interesses en fitheid. En alhoewel er al niet veel verkeer is op Bonaire, is dit echt de sport waarmee u alles even achter u kunt laten!

Windsurfen

De passaatwind op Bonaire is legendarisch, en zorgt voor de meest stabiele winden in de wereld en maakt het nabijgelegen gebied van Lac Bay beroemd als een eersterangs winsdsurfbestemming. Wij plannen wekelijks introductielessen met een van de lokale uitrustingverhuurders bij Lac voor degenen met beperkte of geen ervaring in de sport. Heeft u er ooit aan gedacht om het uit te proberen, dan is dit uw kans. Mis deze Bonaire activiteit niet!

Kitesurfen

Kitesurfen is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Bonaire is een van de beste locaties om deze spannende sport te leren, de constante wind en turquoise wateren, met dolfijnen en schildpadden, maken dit eiland een waar paradijs voor kitesurfers. Kitersurfen is een opwindende sport die iedereen kan leren. De IKO-gecertificeerde instructeurs van de kiteschool creëren een leuke en veilige leeromgeving, met veel individuele aandacht. Het Atlantis Strand is de ideale locatie voor kitesurfen op dit eiland. Zowel ervaren als beginnende kitesurfers zullen zich geweldig thuis voelen hier. Op www.bonairekiteschool.com kunt u meer informatie vinden over deze fantastische sport. Onze Duikwinkel en Bonaire activiteitencentrum kunnen deze cursussen voor u regelen.

Zonsondergang Cruise

Een van de beste Bonaire activiteiten. Proef het paradijs en bekijk de overweldigende zonsondergang op onze cruise. We kunnen een onvergetelijke tocht voor uw groep samenstellen met drinken, snacks of zelfs een hele barbecue.

Grot Verkenning

Bonaire kent vele grotsystemen, sommigen zijn droog en andere hebben meren en tunnels. Hier bij Buddy Dive bieden we u de unieke kans om deze oeroude wonderen te verkennen met hun majestueuze stalactieten en stalgmieten. We bieden u zelfs de mogelijkheid om ondergronds te snorkelen in het kristalheldere water binnen in.

Ouderwetse Rust & Ontspanning

Als totale ontspanning is wat u in gedachten had, zult u meer dan genoeg tijd hebben om uzelf te koesteren in de zon, in een hangmat te schommelen en misschien te genieten van een goed boek. We hebben een brede selectie van boeken beschikbaar bij onze receptie; we hebben boeken in vele verschillende talen. Help uzelf uit onze bibliotheek en voelt u zich vrij om uw boeken of magazines hier achter te laten wanneer u ze uit heeft voor toekomstige gasten (en personeel!).

Alle tours, services & verhuur zijn onderhevig aan de overheidsbelastingen van toepassing ten tijde van de boeking.
Prijzen en overheidsbelastingen zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Er worden geen bijkomende servicekosten gerekend.